Lirik Lagu Tarling Lemes Dedes – Susy Arzetty

By | Januari 2, 2019

Lirik Lagu Tarling Lemes Dedes – Susy Arzetty

Langka firasate
Lan uga blenak pikire
Bli due curiga
Yen laki berbuat salah
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru

Apa kurang mbakti
Raga kula ning laki
Batin kula ngenes
Nangis mata wis pedes
Jantung lir kaya di remes remes
Dau weru di wayu sun lemes dedes

Reff:
Apa bli inget ning susahe
Kiyen wis sugih se enake
Lamon kula bli sayang anak
Wis pasti kula jaluk pegat

Sing keker kang gejekan waton
Sun masih pengen gogon tuwon
Coba kakang gage istighfar
Untung kula istri sing sabar

Ana dongenge awit jaman bengen
Panase di wayu lir geni nglengkem
Endog bisa mateng ning duwur weteng

Apa kurang mbakti
Raga kula ning laki
Batin kula ngenes
Nangis mata wis pedes
Jantung lir kaya di remes remes
Dau weru di wayu sun lemes dedes

Reff:
Apa bli inget ning susahe
Kiyen wis sugih se enake
Lamon kula bli sayang anak
Wis pasti kula jaluk pegat

Sing keker kang gejekan waton
Sun masih pengen gogon tuwon
Coba kakang gage istighfar
Untung kula istri sing sabar

Ana dongenge awit jaman bengen
Panase di wayu lir geni nglengkem
Endog bisa mateng ning duwur weteng

Langka firasate
Lan uga blenak pikire
Bli due curiga
Yen laki berbuat salah
Kaya kerubuan langit kepitu
Telung taun diwayu kula bli weru