Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut

By | Januari 5, 2019

Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut

Disayang ora… dilelara iya
Sun kawin karo sira
Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga

Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo

Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….

Reff:
Kita wong mlarat mlaku ning dalan keciprat
Ora nganggo sedan cuma gawa badan
Kepanasan keudanan

Nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sira
Ora sudi yen ati sun dilelara

Nyata terang terangan ning kamer wong loroan
Kita kudu pegatan najan metu awak abang

Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga

Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo

Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….

Reff:
Kita wong mlarat mlaku ning dalan keciprat
Ora nganggo sedan cuma gawa badan
Kepanasan keudanan

Nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sira
Ora sudi yen ati sun dilelara

Nyata terang terangan ning kamer wong loroan
Kita kudu pegatan najan metu awak abang

Dimanja ora… disengiti iya
Lawase rumah tangga

Yen arep milih dunya
Lagi bengen aja gelem karo kita
Yen arep milih ganteng
Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo

Dudu wong sugih …
Sun dudu wong ganteng…
Nangapa sira gelem….