Lirik Lagu Tetep Nyayangi – Dian Anic || Lirik Tarling 2020

Diposting pada

Lirik Lagu Tetep Nyayangi – Dian Anic || Lirik Tarling 2020

TETEP NYAYANGI
Voc. Dian Anic
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Heri Berbobot

Nangapa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi bagi
Saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine Merem
Pura pura ora weru
Rumasa cinta wis nyandu

Pribasane kula wong demen
Lara bagen dikerem
Najan wong sing tek sayang
Kanggo rebutan

Mungkin wis dedalane
Demen wong bagus rupane
Bahagia ora nyata
Mung lara sing kula trima

Reff:
Lir dipayungi panas srengenge
Krasa lara perih
Jrenjem ning batine kaya napak ning geni
Sun jalani cintane

Larane ati bli metu getih
Cinta sing tek upai
Lara sing kita olih sing tek sangka melati
Nyatane mawar berduri

Sun demen… sun demen…
Nanging bli pengen selara kien

Nangapa sun tetep nyayangi
Senajan wis katon
Cinta dibagi bagi
Saban wong wadon

Najan mata sun deleng
Tapi batine Merem
Pura pura ora weru
Rumasa cinta wis nyandu

Pribasane kula wong demen
Lara bagen dikerem
Najan wong sing tek sayang
Kanggo rebutan

Mungkin wis dedalane
Demen wong bagus rupane
Bahagia ora nyata
Mung lara sing kula trima

Reff:
Lir dipayungi panas srengenge
Krasa lara perih
Jrenjem ning batine kaya napak ning geni
Sun jalani cintane

Larane ati bli metu getih
Cinta sing tek upai
Lara sing kita olih sing tek sangka melati
Nyatane mawar berduri

Sun demen… sun demen…
Nanging bli pengen selara kien