Lirik Lagu Tibra Layu – Susy Arzetty

By | Juni 27, 2019

Lirik Lagu Tibra Layu – Susy Arzetty

Tibra layu sun ngenteni si kakang
Cepot maghrib wis nunggoni ning lawang
Kadang kadang rasa kangen
Kadang kadang rasa sengit
Kadang rindune selangit

Sampe jago kukuluruk ping telu
Mata ngantuk angger ora ketemu
Apa ora ngrasakaken
Siksane wong lagi kangen
Tunang tulung sampeaken

Reff:
Kentong subuh muni
Lintang pada ngalih
Sun Masih ngenteni

Jangkrik marih muning
Jagat samarai
Sun masih nunggoni

Sing diadang-adang kaya uwohe gedang
Isie wis ilang kulite dibuang

Sampe jago kukuluruk ping telu
Mata ngantuk angger ora ketemu
Apa ora ngrasakaken
Siksane wong lagi kangen
Tunang tulung sampeaken

Reff:
Kentong subuh muni
Lintang pada ngalih
Sun Masih ngenteni

Jangkrik marih muning
Jagat samarai
Sun masih nunggoni

Sing diadang-adang kaya uwohe gedang
Isie wis ilang kulite dibuang

Tibra layu sun ngenteni si kakang
Cepot maghrib wis nunggoni ning lawang
Kadang kadang rasa kangen
Kadang kadang rasa sengit
Kadang rindune selangit

Facebook Comments