Lirik Lagu Toang Nunuk – Yola Kamplong

By | Desember 18, 2018

Lirik Lagu Toang Nunuk – Yola Kamplong

TOANG NUNUK
Voc. Yola Kamplong
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Amin Hermawan

Percuma saban dina Meng Tajug
Sarungan nyadang nganggone kupluk
Yen masih seneng ning banyu muntuk
Ngaboti randa ning towang Nunuk

Rabi ning umah pujare nglambruk
Ora diduil ora didumuk
Napsu wis munjuk dadi ngenderuk
Wong wadon jaluk ngomonge ngantuk

Reff:
Kang…. wis aja pengen keceluk
Delengen utang wis numpuk
Aja ndengak blajara ndeluk

Kang… Banyu muntuk towang Nunuk
Sing racike randa bapuk
Sering gawe kakang balik esuk
Tekang nglumpruk.. raine nekuk..

Rabi ning umah pujare nglambruk
Ora diduil ora didumuk
Napsu wis munjuk dadi ngenderuk
Wong wadon jaluk ngomonge ngantuk

Reff:
Kang…. wis aja pengen keceluk
Delengen utang wis numpuk
Aja ndengak blajara ndeluk

Kang… Banyu muntuk towang Nunuk
Sing racike randa bapuk
Sering gawe kakang balik esuk
Tekang nglumpruk.. raine nekuk..

Percuma saban dina Meng Tajug
Sarungan nyadang nganggone kupluk
Yen masih seneng ning banyu muntuk
Ngaboti randa ning towang Nunuk

Video lirik Lagu Tarling Toang Nunuk – Yola Kamplong
Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *