Lirik Lagu Turu Ning Pawon – Asep Kriwil

Bagikan

Lirik Lagu Turu Ning Pawon – Asep Kriwil

Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin

Ibarate turu ning pawon
Panase demen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Due cinta bli dadi siji

Reff:
Sun demen sun kangen
Sampe wis nemen nemen
Ngedol sapi ngedol wedus
Lara ati cinta diputus

Buktine nyatane
Dikawin ning sejene
Demene cintane
Nyata mung cuma ning lambe
Ning batin tetep demenan bengene

Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin

Ibarate turu ning pawon
Panase demen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Due cinta bli dadi siji

Reff:
Sun demen sun kangen
Sampe wis nemen nemen
Ngedol sapi ngedol wedus
Lara ati cinta diputus

Buktine nyatane
Dikawin ning sejene
Demene cintane
Nyata mung cuma ning lambe
Ning batin tetep demenan bengene

Sesambate kaya bli kuat
Dunia wis kaya kiamat
Blenake wong ditinggal kawin
Urip kaya langka angin

Ibarate turu ning pawon
Panase demen bli kelakon
Urip kaya ketunggon geni
Panase bli mari mari
Due cinta bli dadi siji

Was this helpful?

0 / 0

Tinggalkan Balasan 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Asep Kriwil – Turu Ning Pawon Mp3 – Lagu Tarling Pilihan

Asep Kriwil – Turu Ning Pawon Mp3 – Lagu Tarling Pilihan

[…] LINK DOWNLOAD : Asep Kriwil – Turu Ning Pawon || Alternative LinkLIRIK LAGU : Asep Kriwil – Turu Ning Pawon […]