Lirik Lagu Wadon Jahat – Sultan Trenggono

Lirik Lagu Wadon Jahat – Sultan Trenggono

WADON JAHAT
Voc. Sultan Trenggono
Cipt. Zale RM.
Arr. Casyadi CN

Mungkin wis terlanjur
Ati rasa hancur
Keutuhan cinta
Ora kelaksana

Teka katon rai
Lunga katon gigir
Tetep sun permisi
Najan wis kesingkir

Tek tahan tahan
Lawase hubungan
Angger bli kuat
Sira wadon jahat

Reff:
Wong lanang mah nok apa wadone
Wadone bli ngladeni lanang pasti ngadoi
Ora, bakal mareki

Se-penggurine yen laki miang
Njarag njarag ning lanang kaya wadon gatelan
Bli due, perasaan
Perasaan wedi ning laki

Teka katon rai
Lunga katon gigir
Tetep sun permisi
Najan wis kesingkir

Tek tahan tahan
Lawase hubungan
Angger bli kuat
Sira wadon jahat

Reff:
Wong lanang mah nok apa wadone
Wadone bli ngladeni lanang pasti ngadoi
Ora, bakal mareki

Se-penggurine yen laki miang
Njarag njarag ning lanang kaya wadon gatelan
Bli due, perasaan
Perasaan wedi ning laki

Teka katon rai
Lunga katon gigir
Tetep sun permisi
Najan wis kesingkir

Tek tahan tahan
Lawase hubungan
Angger bli kuat
Sira wadon jahat