Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi

WANI NONTON
Voc. Nunung Alvi
Cipt. Didi Aswadi
Arr. –

Kang laka angin lan uga langka udan
Tiba tiba maksa ngajak pegatan
Apa si dume kula wong ora due
Apa sampean lagi demen wong lian

Kang wani nonton yen kepengene mengkonon
Kula sih rela bokat kudune pisahan
Wong rumah tangga ora wajibe mati
Yen langka jodoh kena pisah lan mari

Kang wani nonton

Reff:
Yen sampean lagi demen wong lian
Tulung aja kelalen ning turunan
Yen sampean pengen rabi wong sugih
Kula rela rumasa bli due papa

Kula mah kang mung bisa ketuwon
Kula mah kang mung bisa nongton

Kang wani nonton yen kepengene mengkonon
Kula sih rela bokat kudune pisahan
Wong rumah tangga ora wajibe mati
Yen langka jodoh kena pisah lan mari

Kang wani nonton

Reff:
Yen sampean lagi demen wong lian
Tulung aja kelalen ning turunan
Yen sampean pengen rabi wong sugih
Kula rela rumasa bli due papa

Kula mah kang mung bisa ketuwon
Kula mah kang mung bisa nongton

Kang wani nonton yen kepengene mengkonon
Kula sih rela bokat kudune pisahan
Wong rumah tangga ora wajibe mati
Yen langka jodoh kena pisah lan mari

Kang wani nonton