Lirik Lagu Wedi Kehilangan – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 15, 2020

Lirik Lagu Wedi Kehilangan – Susy Arzetty || Lirik Lagu Susy Arzetty

WEDI KEHILANGAN
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Agus Mantep

Demen ning sampean akeh hal sing tek wedeni
Wedi kehilangan wedi sampean bosen
Rasa wedi yen bakal ditinggalaken…

Sing nyatuaken cinta sing gawe bertahan setia
Sing gawe bli bosen cukul rasane sayang
Sing gawe bahagia karna nrima..

Reff:
Kula kaya wit kemaduan
Bisa urip yen bareng karo sampean….
Cinta kula kaya lumut najan
Ning derese banyu bli kenyut…
Hoo uwoo sun sayang.. Wedi kehilangan…

Sampe bintang bintang ning langit bli murub
Demen ning sampean sun bli bakal surup
Sampe ombak ning laut wis pada turu
Sampe angin kumbang ngancuraken watu
Sing tek jaluk demene kakang tetep wutuh..

Sing nyatuaken cinta sing gawe bertahan setia
Sing gawe bli bosen cukul rasane sayang
Sing gawe bahagia karna nrima..

Reff:
Kula kaya wit kemaduan
Bisa urip yen bareng karo sampean….
Cinta kula kaya lumut najan
Ning derese banyu bli kenyut…
Hoo uwoo sun sayang.. Wedi kehilangan…