Lirik Lagu Wedi Ning Rabi – Yolanda

By | Januari 31, 2019

Lirik Lagu Wedi Ning Rabi – Yolanda

Bli awan bli bengi kula kelingan bae
Bli esuk bli sore kula kebayang bae
Sepenuh hati pengen ndueni
Senajan kakang wedi ning rabi

Bagen due rabi ora cinta rabine
Kula cinta mati sayang karo lakine
Ora perduli akeh wong ngomong
Sing penting kula bisa kelakon

Reff:
Kulane gelem arep diwayu pira
Asal dikawin aja ditinggal lunga
Asal sampean kuduh ning tengah tengah
Kasih sayange aja dibeda beda

Bagen due rabi ora cinta rabine
Kula cinta mati sayang karo lakine
Ora perduli akeh wong ngomong
Sing penting kula bisa kelakon

Reff:
Kulane gelem arep diwayu pira
Asal dikawin aja ditinggal lunga
Asal sampean kuduh ning tengah tengah
Kasih sayange aja dibeda beda

Bli awan bli bengi kula kelingan bae
Bli esuk bli sore kula kebayang bae
Sepenuh hati pengen ndueni
Senajan kakang wedi ning rabi