Lirik Lagu Widadari Sanga – Yati Larasati Ft Sonjaya Dwiva

Lirik Lagu Widadari Sanga – Yati Larasati Ft Sonjaya Dwiva || Lirik Lagu Tarling 2022

WIDADARI SANGA
Voc. Yati Larasati Ft Sonjaya Dwiva
Cipt. Darwan Ogut/Sonjaya Dwiva
Arr. Toto

Rasane bungah kakang wis ngungkapena
Wujud cinta karo kula sing dipuja
Lawas nunggu senok rangda Jamane depok endase singa
Sampe kien wis naga kakang angger setia

Duh apa iya sampe semonone
Sebab wong lanang yen ngrayu ana karepe
Penantian kien buktine najan lawas kakang nunggue
Muga muga senok nerima cintane

Reff:
Kien cinta kakang tek trima
Muga kakang aja kegoda
Jejera widadari sanga angger kakang milie sira….

Ati kula selalu trauma
Karna bengen wong lanang dusta
Jodoh sing adoh dadi parek
Cinta sejati kien wis marek

Ayuh kien niburi gebrage ati
Gepekan janji besok pasti dadi siji…
Dadi siji….

Duh apa iya sampe semonone
Sebab wong lanang yen ngrayu ana karepe
Penantian kien buktine najan lawas kakang nunggue
Muga muga senok nerima cintane

Reff:
Kien cinta kakang tek trima
Muga kakang aja kegoda
Jejera widadari sanga angger kakang milie sira….

Ati kula selalu trauma
Karna bengen wong lanang dusta
Jodoh sing adoh dadi parek
Cinta sejati kien wis marek

Ayuh kien niburi gebrage ati
Gepekan janji besok pasti dadi siji…
Dadi siji….

Rasane bungah kakang wis ngungkapena
Wujud cinta karo kula sing dipuja
Lawas nunggu senok rangda Jamane depok endase singa
Sampe kien wis naga kakang angger setia…

Was this helpful?

0 / 0