Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 25, 2020

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Devi Susilawati

WIS PERCUMA
Voc. Devi Susilawati
Cipt. Dadang Anesa / Didit NJ
Arr. Hery Berbobot

Wis percuma…
Yen bakale gawe lara
Wis lawas kesiksa batin
Kelingan janji kang dingin

Apa sampean wis tega…
Ning janji karo ning sumpah
Apa arti kasih sayang
Yen cintane nggo dolanan

Sumpah pirang pirang sumpah
Masih angger gawe lara
Wis lawas kesiksa batin
Kelingan janji kang dingin

Reff:
Larane setengah mati
Ora bisa di obati…
Sedihe bli mari mari
Ning batin kaya nangisi

Gara garane sampean
Sing gawe rusak pikiran
Akhire…
Kula nggo korban

Sumpah pirang pirang sumpah
Masih angger gawe lara
Wis lawas kesiksa batin
Kelingan janji kang dingin

Reff:
Larane setengah mati
Ora bisa di obati…
Sedihe bli mari mari
Ning batin kaya nangisi

Gara garane sampean
Sing gawe rusak pikiran
Akhire…
Kula nggo korban

Sumpah pirang pirang sumpah
Masih angger gawe lara
Wis lawas kesiksa batin
Kelingan janji kang dingin