Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang – Susy Arzetty 2019

By | Agustus 5, 2019

Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang – Susy Arzetty 2019

WONG LANANG SUNATE LARANG
Voc. Susy Arzetty
Cipt. : Suka Wijaya
Arr. : Adi Tea

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang

Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi

Reff:
Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni

Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi

Reff:
Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng
Turu masih bareng

Daripada diselingkui
Pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi
Mari dikeloni

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi

Facebook Comments