Lirik Lambe Mesem Ati Njrenjem – Desy Paraswati

Diposting pada
Bagikan

Lirik Lambe Mesem Ati Njrenjem – Desy Paraswati || Lirik Lagu Tarling 2022

LAMBE MESEM ATI NJRENJEM
Voc. Desy Paraswati
Cipt. Didit Natajaya
Arr. Hadi Eldinata

Kesiksa rasane ngati
Demen bli bisa nduweni
Kepaksa cinta tek pendem
Bli bakal tek katonaken…

Memang kula sing salah
Wis mimiti cinta
Ning sampean sing bli bisa
Keduen kula

Duh Gusti kang kuasa
Apusaken rasa
Rasa sing selama kien
Ngganggu ning angen angen
Ilangaken demen…

Reff:
Kesiksa rasa ning ati
Demen bli bisa dueni
Kepaksa cinta tek pendem
Bli bakal tek katonaken

Najan mesem ning lambene
Tapi nangis ning batine
Mengkenen temen rasane
Demen wis ana wadone

Tek gawa mesem najan krasa pating njrenjem

Duh Gusti kang kuasa
Apusaken rasa
Rasa sing selama kien
Ngganggu ning angen angen
Ilangaken demen…

Reff:
Kesiksa rasa ning ati
Demen bli bisa dueni
Kepaksa cinta tek pendem
Bli bakal tek katonaken

Najan mesem ning lambene
Tapi nangis ning batine
Mengkenen temen rasane
Demen wis ana wadone

Tek gawa mesem najan krasa pating njrenjem

Memang kula sing salah
Wis mimiti cinta
Ning sampean sing bli bisa
Keduen kula

Duh Gusti kang kuasa
Apusaken rasa
Rasa sing selama kien
Ngganggu ning angen angen
Ilangaken demen…