Lirik Lanange Sira Bekase Kita – Ericha Theas

Diposting pada
Bagikan

Lirik Lanange Sira Bekase Kita – Ericha Theas || Lirik Lagu Tarling 2022

LANANGE SIRA BEKASE KITA
Voc. Ericha Theas
Cipt. Mamin Kedung
Arr. Maz Noer

Bandote sira bekase kita
Sing karo sira
Kuen buangane kita…

Lanange sira encake kita
Sing di met sira
Kuen sampahe kita

Pengen gemuyu tapi wedi dosa

Reff:
Los doyan mah bekas anggone kita
Wis bli butuh ceg mono kanggo sira…

WOng sing weruh pastine gemuyu
Pede pisan kader nemu pelarian

Sing kitane tek buang
Ceg nggo sira sing doyan…

Lanange sira encake kita
Sing di met sira
Kuen sampahe kita

Pengen gemuyu tapi wedi dosa

Reff:
Los doyan mah bekas anggone kita
Wis bli butuh ceg mono kanggo sira…

WOng sing weruh pastine gemuyu
Pede pisan kader nemu pelarian

Sing kitane tek buang
Ceg nggo sira sing doyan…

Lanange sira encake kita
Sing di met sira
Kuen sampahe kita

Pengen gemuyu tapi wedi dosa