Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty

MATUR KESUWUN
Voc. Susy Arzetty Ft Suka Wijaya
Cipt. Suka Wijaya
Arr. D & D

Nyuwun agunge ing pangapunten
Nyen hubungan dadose meketen
Sungguh ora nyangka sira pegot rasa
Eman lan sayange kita
Sira pancen tega rela mbuang kita
Demi lanang sing ning kana

Mungkin ati kula terlalu sepi
Lami suwung mboten wonten penghuni
Mungkin kakang salah tek pendem ning rasa
Sayang beli tek ungkapena

Moga sing bahagia karo sing ning kana
Kakang tetep ndongakena

Reff:
Kakang demen wis tekang puncake demen
Asal bahagia senok rela tek ihklasaken
Mugi kakang mboten getun
Kakang ngucap matur kesuwun

Mungkin ati kula terlalu sepi
Lami suwung mboten wonten penghuni
Mungkin kakang salah tek pendem ning rasa
Sayang beli tek ungkapena

Moga sing bahagia karo sing ning kana
Kakang tetep ndongakena

Reff:
Kakang demen wis tekang puncake demen
Asal bahagia senok rela tek ihklasaken
Mugi kakang mboten getun
Kakang ngucap matur kesuwun