Lirik Nakal Maning – Susy Arzetty

Bagikan

Lirik Nakal Maning – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2022

NAKAL MANING
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Rader MRD

Kang gampang bae kambuh e
Gampang bae dadak kumate
Tambah tua sekudua eling
Tambah tua malahan nakal maning

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae

Reff:
Yen dituduh tetep mungkir
Nylempet duit ning setir setir
Pinter pisan mbebodone
Akeh pisan alesane

Kang aja gampang kegembang
Akeh wong ayu dadakan
Aja kegoda ning kulit
Sk dilatemn rasane pait

Sing manis mah angger ning umah
Sing adem mah tetep ning umah

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae

Reff:
Yen dituduh tetep mungkir
Nylempet duit ning setir setir
Pinter pisan mbebodone
Akeh pisan alesane

Kang aja gampang kegembang
Akeh wong ayu dadakan
Aja kegoda ning kulit
Sk dilatemn rasane pait

Sing manis mah angger ning umah
Sing adem mah tetep ning umah

kang gampang bae kambuh e
Gampang bae dadak kumate
Tambah tua sekudua eling
Tambah tua malahan nakal maning

Apa bli wareg sing enom
Saban bengi gonta ganti wadon
Ibarate botol wis kocret isie
Teka ning kula seluwie bae

Was this helpful?

0 / 0