Lirik Ngaboti Cinta – Anik Arnika

Bagikan

Lirik Ngaboti Cinta – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling 2022

NGABOTI CINTA
Voc. Anik Arnika
Cipt. Lee Hien
Arr. Herry Berbobot

Cintane terlarang kakang karo kula
Lir ketusuk eri lara sing tek rasa

Kula naroh demen Mung perih rasane
Kakang sing tek alem Wis ana sing due

Duh pait ning kenyataan
Bli mungkin bisa barengan
Sun demen mung cuma nyawang
Ngikhlasaken bahagia karo wong lian

Reff :
Duh krasa ngenese
wong demen kula ne bae
Bertepuk sebelah tangan
Terlalu Jero Khayalan

Sun sadar salah kula
Ngaboti cinta sing bli nyata
Berjuang kula percuma
Mung cuma nambai lara
Kesiksa…

Kula naroh demen Mung perih rasane
Kakang sing tek alem Wis ana sing due

Duh pait ning kenyataan
Bli mungkin bisa barengan
Sun demen mung cuma nyawang
Ngikhlasaken bahagia karo wong lian

Reff :
Duh krasa ngenese
wong demen kula ne bae
Bertepuk sebelah tangan
Terlalu Jero Khayalan

Sun sadar salah kula
Ngaboti cinta sing bli nyata
Berjuang kula percuma
Mung cuma nambai lara
Kesiksa…

Was this helpful?

0 / 0