Lirik Ngancuraken Perasaan – Ayu Karlina

Lirik Ngancuraken Perasaan – Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling Ayu Karlina 2023

NGANCURAKEN ATI
Voc. Ayu Karlina
Cipt. Lee Hien
Arr. Triand Dwapinz

Sungguh ati ora sempet berpikir
Mata ora sanggup kanggo nyaksikaken
Penghianatan cinta ne sampean
Tegele.. Mung nglelara perasaan

Sing disayang ning kula wis kelalen
Kula sing berjuang malah dadi wong sejen
Ingkar sing janji wis nyakiti ati
Sun lara skien ditinggal kari

Reff :
Sun bli nyangka tegane sampean
Ngancu…raken perasaan…
Pengorbanan lan ketulusane kula
Dibalese karo kecewa

Bahagiane wis karo wong sejen
Kenangapa cinta dadi kaya kenen
Sun setia malah dilelara
Penantian sia sia

Sing disayang ning kula wis kelalen
Kula sing berjuang malah dadi wong sejen
Ingkar sing janji wis nyakiti ati
Sun lara skien ditinggal kari

Reff :
Sun bli nyangka tegane sampean
Ngancu…raken perasaan…
Pengorbanan lan ketulusane kula
Dibalese karo kecewa

Bahagiane wis karo wong sejen
Kenangapa cinta dadi kaya kenen
Sun setia malah dilelara
Penantian sia sia

Sungguh ati ora sempet berpikir
Mata ora sanggup kanggo nyaksikaken
Penghianatan cinta ne sampean
Tegele.. Mung nglelara perasaan

Sing disayang ning kula wis kelalen
Kula sing berjuang malah dadi wong sejen
Ingkar sing janji wis nyakiti ati
Sun lara skien ditinggal kari