Lirik Nganggi Onder – Dian Anic

Diposting pada
Bagikan

Lirik Nganggi Onder – Dian Anic || Lirik Lagu Tarling 2022

NGANGGO ONDER
Voc. Dian Anic
Cipt. Zale RM
Arr. Wisnu OV

Maune kula kuh demen
Ning kakang seneng temen
Sedurunge kedoke
Durung kebuka asline

Sekien kula wis ilfil
Dudu saking kula bahil
Sering jaluk transferan
Rasa demen dadi ilang

Yen wong lanang jaluk ning wadone
Kaya uwis ilang wibawane
Yen kelakuane masih angger
Sampean pantese nganggo onder

Reff:
Sampean demenan apasih preman
sering maksa yen jaluk transferan
Disangka duit kari guntingi
Mikire duit kari nyomoti

Sampean demenan apa kriditan
yen jejaluk kaya nagih utang
Modal tampang rayu wis bli musim
Yen wong lanang kudu bisa jamin

Sekien kula wis ilfil
Dudu saking kula bahil
Sering jaluk transferan
Rasa demen dadi ilang

Yen wong lanang jaluk ning wadone
Kaya uwis ilang wibawane
Yen kelakuane masih angger
Sampean pantese nganggo onder

Reff:
Sampean demenan apasih preman
sering maksa yen jaluk transferan
Disangka duit kari guntingi
Mikire duit kari nyomoti

Sampean demenan apa kriditan
yen jejaluk kaya nagih utang
Modal tampang rayu wis bli musim
Yen wong lanang kudu bisa jamin

Sekien kula wis ilfil
Dudu saking kula bahil
Sering jaluk transferan
Rasa demen dadi ilang

Yen wong lanang jaluk ning wadone
Kaya uwis ilang wibawane
Yen kelakuane masih angger
Sampean pantese nganggo onder