Lirik Ngikhlasaken – Dede Risty || Tarling 2023

Share

Lirik Ngikhlasaken – Dede Risty || Lirik Lagu Tarling 2023

NGIKHLASAKEN
Voc. Dede Risty
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Wisnu Ocol

Bumi tek bisiki langit tek bejani
Doane ning ngati kanggo sampean siji…

Asmane tek ucap kelawan syahadat
Mugia sampean nemu jodoh sing tepat…
Sing sering tekaha najan ning ngimpi
Kakang tek ikhlasena wong sejen sing dueni…

Reff:
Nang apa takdir… serasa ora adil
Kula wong sing demen
Di paksa ngiklasaken
Lara kula lara
Tapi kudu nerima..

Sampean hadir ibarat anugrah
Mung sayange takdir
Jodoh sing wis keukir
Sampean tercipta
Dudu kanggo kula..

Memang kata ikhlas
gampang di ucapaken
Tapi ati getas
kanggo ngikhlasaken..

Asmane tek ucap kelawan syahadat
Mugia sampean nemu jodoh sing tepat…
Sing sering tekaha najan ning ngimpi
Kakang tek ikhlasena wong sejen sing dueni…

Reff:
Nang apa takdir… serasa ora adil
Kula wong sing demen
Di paksa ngiklasaken
Lara kula lara
Tapi kudu nerima..

Sampean hadir ibarat anugrah
Mung sayange takdir
Jodoh sing wis keukir
Sampean tercipta
Dudu kanggo kula..

Memang kata ikhlas
gampang di ucapaken
Tapi ati getas
kanggo ngikhlasaken..

Asmane tek ucap kelawan syahadat
Mugia sampean nemu jodoh sing tepat…
Sing sering tekaha najan ning ngimpi
Kakang tek ikhlasena wong sejen sing dueni…