Lirik Pace Mateng – Anik Arnika

Bagikan

Lirik Pace Mateng – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling 2022

PACE MATENG
Voc. Anik Arnika
Cipt. Ali Gangga
Arr. –

pace mateng dipangan tengal
Wong meteng dakome angel
Pengen rujak pelem pentil
Sing pedes ya sing sengir

sampean sing dadi laki
ora eman ning rabi
kula due kandungan
sampean e demenan

Weteng gede gigir amba
Bokong gepek ora krasa
Kula ilang ayune
kenang sampean bae

Bengen kula masih prigel
Sampean ngusel ngusel
Sekien kula lemu
Sering ditinggal metu

pace mateng dipangan tengal
Wong meteng dakome angel
Pengen rujak pelem pentil
Sing pedes ya sing sengir

sampean sing dadi laki
ora eman ning rabi
kula due kandungan
sampean e demenan

Weteng gede gigir amba
Bokong gepek ora krasa
Kula ilang ayune
kenang sampean bae

Bengen kula masih prigel
Sampean ngusel ngusel
Sekien kula lemu
Sering ditinggal metu

Was this helpful?

0 / 0