Lirik Paku Karat – Ulfi Vanira

Diposting pada
Bagikan

Lirik Paku Karat – Ulfi Vanira || Lirik Lagu Tarling 2022

PAKU KARAT
Voc. Ulfi Vanira
Cipt. Lee Hien
Arr. Casyadi CN

Nangapa nasib ciinta
Selalu berakhir lara
Sing kula alami
Slalu nyakiti ati

Kula wis blajar sayang
Berkorban nggo sampean
Nangis cintane mungkir
Teka sekedar mampir

Reff:
Wong sing tulus nyayangi
Malah ditinggal kari..
Cinta sing jelas katon ning mata
Tapi ora dirasa

Kaya kekecos pau karat
Nahan lara bli kuat
Nglakoni cinta ora sebanding
Gawe nyiksa ning batin

Nuntut kula kon setia
Tapi digawe kecewa…

Kula wis blajar sayang
Berkorban nggo sampean
Nangis cintane mungkir
Teka sekedar mampir

Reff:
Wong sing tulus nyayangi
Malah ditinggal kari..
Cinta sing jelas katon ning mata
Tapi ora dirasa

Kaya kekecos pau karat
Nahan lara bli kuat
Nglakoni cinta ora sebanding
Gawe nyiksa ning batin

Nuntut kula kon setia
Tapi digawe kecewa…

Nangapa nasib ciinta
Selalu berakhir lara
Sing kula alami
Slalu nyakiti ati

Kula wis blajar sayang
Berkorban nggo sampean
Nangis cintane mungkir
Teka sekedar mampir