Lirik Pengen Di Jengking – Ririn Arini

Diposting pada
Bagikan

Lirik Pengen Di Jengking – Ririn Arini || Lirik Lagu Tarling 2022

PENGEN DI JENGKING
Voc. Ririn Arini
Cipt. Amin Hermawan
Arr.

Kuping pating srenging
Tangga ngandakna maning
Krungu kabar nylenting
Laki ning taggul miring

Wadone langsing
Jarene rangda
Sing barongan epring…

Sing dijaluk kula
Dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut
Sabandina kesanding

Pengen di jengking
Uripe ndeluk pikirane eling…

Kang… Emong Pusing
Bokat… Mateni Ndingin….

Reff :
Paingan Wong Lanang Gampang Lemese
Entok Tenagane Kerep Metune

Yen Wong Wadon Ngajak Males Bawane
Kaya Wis Bli Kiyeng Kapan Senenge..

Molah Langka Pisan Dadine
Kenang… Wadonan Bae…..

Sing dijaluk kula
Dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut
Sabandina kesanding

Pengen di jengking
Uripe ndeluk pikirane eling…

Kang… Emong Pusing
Bokat… Mateni Ndingin….

Reff :
Paingan Wong Lanang Gampang Lemese
Entok Tenagane Kerep Metune

Yen Wong Wadon Ngajak Males Bawane
Kaya Wis Bli Kiyeng Kapan Senenge..

Molah Langka Pisan Dadine
Kenang… Wadonan Bae…..

Kuping pating srenging
Tangga ngandakna maning
Krungu kabar nylenting
Laki ning taggul miring

Wadone langsing
Jarene rangda
Sing barongan epring…

Sing dijaluk kula
Dudu bonding semoting
Ora lagi nuntut
Sabandina kesanding

Pengen di jengking
Uripe ndeluk pikirane eling…

Kang… Emong Pusing
Bokat… Mateni Ndingin….