Lirik Pengen Duwe Rabi – M. Fauzan F

Share

Lirik Pengen Duwe Rabi – M. Fauzan F || Lirik Lagu Tarling 2023

PENGEN DUE RABI
Voc. M. Fauzan F
Cipt. M.Fauzan F / Ardian
Arr. Ozy Devi

Nasib kula pedagang pecel lele
Saben dina dagange sepi bae
Jarang sing tuku setitik pemasukane
Kula cuma wong cilik sing ora duwe

Kula lagi demen karo wong wadon
Aja sampe cinta sun ora kelakon
Njaluk tulung ning mimi lan mama
Kula pengin cepet cepet dilamarna

Nasib kula pedagang pecel lele….

Reff:
Duh gusti njaluk paringaken rejeki
Kula pengin duwe rabi
sing ana ning luar kota

Halangan lan rintangan kula adepi
Tekat kula wis ana ning diri
sebab tujuan kang maha suci

Kula tek sayangi
Kula tek demeni
Ana ning ati
Sampe tekan mati

Kula lagi demen karo wong wadon
Aja sampe cinta sun ora kelakon
Njaluk tulung ning mimi lan mama
Kula pengin cepet cepet dilamarna

Nasib kula pedagang pecel lele….

Reff:
Duh gusti njaluk paringaken rejeki
Kula pengin duwe rabi
sing ana ning luar kota

Halangan lan rintangan kula adepi
Tekat kula wis ana ning diri
sebab tujuan kang maha suci

Kula tek sayangi
Kula tek demeni
Ana ning ati
Sampe tekan mati

Nasib kula pedagang pecel lele
Saben dina dagange sepi bae
Jarang sing tuku setitik pemasukane
Kula cuma wong cilik sing ora duwe

Kula lagi demen karo wong wadon
Aja sampe cinta sun ora kelakon
Njaluk tulung ning mimi lan mama
Kula pengin cepet cepet dilamarna

Nasib kula pedagang pecel lele….