Lirik Rangda Kali Menir – Aan Aniza

Bagikan

Lirik Rangda Kali Menir – Aan Aniza || Lirik Lagu Tarling 2022

RANGDA KALI MENIR
Voc. Aan Aniza
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu OV

Laki pamit jarene arep kliwonan
Mangkat nyekar ning buyut kulon eretàn
Sing umah dewekan
Sarungan kuplukan
Pinter sulap bisa mboceng rambut abang….

Paingana rambut sing putih disemir
Ning dompete ora kari kari sisir
Curiga ning pikir
Ditakoni mungkir
Bli werua mabok rangda kali menir…..

Reff:
Saban balik kesurupan
Keranjingan kenang demit lor jembatan
Sing nyurup abah jenggot tetekan
Jalukane udud samsu lan pedesan…

Slimpat slimpete wong lanang
Ning jok motor duit eketan atusan
Giliran rabi sing njaluk jajan
Andalane alesan dompete ilang….

Paingana rambut sing putih disemir
Ning dompete ora kari kari sisir
Curiga ning pikir
Ditakoni mungkir
Bli werua mabok rangda kali menir…..

Reff:
Saban balik kesurupan
Keranjingan kenang demit lor jembatan
Sing nyurup abah jenggot tetekan
Jalukane udud samsu lan pedesan…

Slimpat slimpete wong lanang
Ning jok motor duit eketan atusan
Giliran rabi sing njaluk jajan
Andalane alesan dompete ilang….

Laki pamit jarene arep kliwonan
Mangkat nyekar ning buyut kulon eretàn
Sing umah dewekan
Sarungan kuplukan
Pinter sulap bisa mboceng rambut abang….

Paingana rambut sing putih disemir
Ning dompete ora kari kari sisir
Curiga ning pikir
Ditakoni mungkir
Bli werua mabok rangda kali menir…..

Was this helpful?

0 / 0