Lirik Semangat Wong Lanang (SWL) – Siti Aliyah

Share

Lirik Semangat Wong Lanang (SWL) – Siti Aliyah || Lirik Lagu Tarling 2023

SEMANGAT WONG LANANG
Voc. Siti Aliyah
Cipt. Zale RM
Arr. Zale RM

Kula yakin karo sampean
Akeh sing ngomong
Yen kakang
Bli due masa depan

Aja nyerah kenang omongan
Dadiaken semanget ning badan

Milih kakang dudu karna melas
Nanging kakang lanang sing berkelas

Buktiaken omongan uwong salah
Buktiaken wong tua melu bangga
Yen kakang bisa gawe bahagia

Reff :
Kula slalu ning iringan
Ndampingi sampean
Najan bli karo tenaga
Tek bantu karo doa

Kula bli nuntut bahagia
Nanging bareng usaha
Bareng nikmati prosese
Sampe tekang ning suksese

Semangat wong lanang
Sampe sing nganggep remeh
Ahire wirang

Milih kakang dudu karna melas
Nanging kakang lanang sing berkelas

Buktiaken omongan uwong salah
Buktiaken wong tua melu bangga
Yen kakang bisa gawe bahagia

Reff :
Kula slalu ning iringan
Ndampingi sampean
Najan bli karo tenaga
Tek bantu karo doa

Kula bli nuntut bahagia
Nanging bareng usaha
Bareng nikmati prosese
Sampe tekang ning suksese

Semangat wong lanang
Sampe sing nganggep remeh
Ahire wirang

Milih kakang dudu karna melas
Nanging kakang lanang sing berkelas

Buktiaken omongan uwong salah
Buktiaken wong tua melu bangga
Yen kakang bisa gawe bahagia