Lirik Terus Terang – Dian Anic Ft Juned Kancil

Diposting pada
Bagikan

Lirik Terus Terang – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Tarling 2022

TERUS TERANG
Voc. Dian Anic Ft Juned Kancil
Cipt. Juned Kancil
Arr. Jawara Studio

Tek maafaken ulangi maning
Angger demenan maning
Sapa wadone sing gelem lara
Najan atine cinta

Kakang setia bli gawe lara
Aja gampang percaya
Aja ngladeni omonge uwong
Cuman sing akeh bohong

Mending jujura… kula emong lara
Wani di sumpah… kakang kuh setia

Reff:
Sebab akeh wong ngomong
Yen kakang bari wong wadon
Mending gah terus terang
Aja umpet-umpetan

Nok aja gampang percaya
Ning omongane tangga
Karena pihak ketiga
Sing ngrusak rumah tangga

Sejujure kulane watir….
Karena sun demen…

Kakang setia bli gawe lara
Aja gampang percaya
Aja ngladeni omonge uwong
Cuman sing akeh bohong

Mending jujura… kula emong lara
Wani di sumpah… kakang kuh setia

Reff:
Sebab akeh wong ngomong
Yen kakang bari wong wadon
Mending gah terus terang
Aja umpet-umpetan

Nok aja gampang percaya
Ning omongane tangga
Karena pihak ketiga
Sing ngrusak rumah tangga

Sejujure kulane watir….
Karena sun demen…

Tek maafaken ulangi maning
Angger demenan maning
Sapa wadone sing gelem lara
Najan atine cinta

Kakang setia bli gawe lara
Aja gampang percaya
Aja ngladeni omonge uwong
Cuman sing akeh bohong

Mending jujura… kula emong lara
Wani di sumpah… kakang kuh setia