Lirik Wadon Tapi Lanang – Asep Kriwil Ft Princess Itilia

Diposting pada
Bagikan

Lirik Wadon Tapi Lanang – Asep Kriwil Ft Princess Itilia || Lirik Lagu Tarling 2022

WADON TAPI LANANG
Voc. Asep Kriwil Ft Princess Itilia
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Kita kuh nok lanang tapi wadon
Awake lanang nanging atine wadon
Gampang nangis… yen disakiti…
Apa maning yen wis di selingkuhi

Kita kuh mas wadon tapi lanang
Ning panggung wadon nanging ning umah lanang
Beneri gendeng ngangsu banyu
Nanging yen kon masang gas kitane mlayu

Kita kuh mas wadon tapi lanang…

Reff:
Nyandang wadon cuma kanggo hiburan…
Tujuane nganggo narik saweran…

Nyandang wadon ayu nyandang lanang ganteng
Mader sing bli bisa yen di kongkon meteng

Yong kitane lanang
Yong kitane lanang…

Kita kuh mas wadon tapi lanang
Ning panggung wadon nanging ning umah lanang
Beneri gendeng ngangsu banyu
Nanging yen kon masang gas kitane mlayu

Kita kuh mas wadon tapi lanang…

Reff:
Nyandang wadon cuma kanggo hiburan…
Tujuane nganggo narik saweran…

Nyandang wadon ayu nyandang lanang ganteng
Mader sing bli bisa yen di kongkon meteng

Yong kitane lanang
Yong kitane lanang…

Kita kuh nok lanang tapi wadon
Awake lanang nanging atine wadon
Gampang nangis… yen disakiti…
Apa maning yen wis di selingkuhi

Kita kuh mas wadon tapi lanang
Ning panggung wadon nanging ning umah lanang
Beneri gendeng ngangsu banyu
Nanging yen kon masang gas kitane mlayu

Kita kuh mas wadon tapi lanang…