Lirik Lagu Ora Nduweni – Dewi Kirana

Lirik Lagu Ora Nduweni – Dewi Kirana Nangapa…. sengsara sing kula trimaNangapa …. langka sing gawe bahagiaNing endi kapan katuneWong loro bareng selawase Ning ati…....

Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic 2018

Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic Aja nyangka ora oraLamon durung bukti lan nyataDudu wadon runtahLuru cinta ning adepan mata Dianggepe gendeng mlorodModal dandan...

Lirik Lagu Limang Taun – Erni Sariti

Lirik Lagu Limang Taun – Erni Sariti Limang taun lawas pisahanSun keyungyun kasih pujaanLimang taun nembe ketemuOra tahan sun nanggung rindu Limang taun lawas pisahanCuma...

Lirik Lagu Beli Butuh – Yoyo S

Lirik Lagu Beli Butuh – Yoyo S Senajan nangis getih ati kita wiz tek kunciBli bakan sun trima najan sumpah kayangapaPercuma kita rujuk ati wis...

Lirik Lagu Madep Rai Mungkur Ati – Yoyo S

Lirik Lagu Madep Rai Mungkur Ati – Yoyo S Apa artine priben maksudeRumah tangga sapa kana sapa keneBatin kesiksa nangis bli bisaBanyu mata tumibatan ora...

Lirik Lagu Pihak Ketiga – Yoyo S

Lirik Lagu Pihak Ketiga – Yoyo S Wis langka harapan, bakal demenan maningGara-gara cinta, pikir seneng dadi pusingMikiri kerjaan, mikiri panggilanCinta khianat, sampe manjing tahanan...