Lirik Lagu Terlalu Bahagia – Dian Anic || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juli 9, 2020

Lirik Lagu Terlalu Bahagia – Dian Anic || Lirik Lagu Dian Anic TERLALU BAHAGIAVoc. Dian AnicCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Sun rasa wis dadi rabinePasti bakal nurut lakineNanging siji saratePadu aja kon langsing badane Yen laki ngongkon apa baePasti bakal kula gelemeNanging siji saratePadu aja kon cilik wetenge Sun lagi seneng uripe Reff:Terlalu bahagia urip karo sampeanMangan sedina… Read More »

Lirik Lagu Janda Linglung – Ayu Dermayu || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juli 8, 2020

Lirik Lagu Janda Linglung – Ayu Dermayu || Lirik Lagu Ayu Dermayu JANDA LINGLUNGVoc. Ayu DermayuCipt. Adjie RomansyahArr. DJ Suhadi Janda linglung dudu janda sembaranganDudu janda adol awak pinggir dalanJanda linglung janda sing paling happyOra doyan dangdan apa maning shoping Janda linglung dudu janda sembaranganDudu janda adol awak pinggir dalanJanda linglung janda sing paling happyOra doyan dangdan apa… Read More »

Lirik Lagu Ditinggal Wong Tua – Tia Inova || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 29, 2020

Lirik Lagu Ditinggal Wong Tua – Tia Inova || Lirik Lagu Tia Inova DITINGGAL WONG TUAVoc. Tia InovaCipt. Tia InovaArr. Bang Bodong Rasane sun pengen jeritKayane wis ora kuatNing dunya urip sun rasane hampaLangka mimi lan mama Wong tua wis langka ning dunyaUrip sun sebatangkaraLunga mendi langka sing tek iburiUrip sun langka sing nyayangi Reff:Sun durung bisa bales… Read More »

Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 28, 2020

Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Sultan Trenggono DAGANG PINDANGVoc. Sultan TrenggonoCipt. Sultan TrenggonoArr. Tanu Al Ibnu Nasiiibbb…Kaberan temen….Due demenen… Ngraupi wirang… Tega sira pancen tegaHiyanat cinta…Apa sih sengajaNyakiti kita… Rasa isin campur wirangGepok ning badan…Sun duwe demenan ngraupi wirang Reff:Senok pernah jaluk gelangSun rela bobok celenganRumasa kita wong langkaRela korban jiwa raga Dilawani… Read More »

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty MATUR KESUWUNVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. D & D Nyuwun agunge ing pangapuntenNyen hubungan dadose meketenSungguh ora nyangka sira pegot rasaEman lan sayange kitaSira pancen tega rela mbuang kitaDemi lanang sing ning kana Mungkin ati kula terlalu sepiLami suwung mboten wonten… Read More »

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 29, 2020

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling Yani Ridho SEMAVoc. Yani RidhoCipt. Adung AbdulganiArr. Adi Tea Duh nepluk bluruk banyu mataNgrigel bumi… sema…Kula kemutan ning sampean awan bengiNgraksa si badanNgraksa sibadan Lawas rong taun ninggalaken wong tuaTekade ati pengen mekayaRasa bli tegel ning wong tua wadonNinggalaken bari ketuwon sema… Duh kang kuasa sun nitip wong tuaWis… Read More »

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 28, 2020

Lirik Kudune Kita – Dian Anic Ft Juned Kancil || Lirik Lagu Dian Anic KUDUNE KITAVoc. Dian Anic Ft Juned Wa KancilCipt. Zale RMArr. Zale RM. Duh mengkenen rasane atiNerima kenyataanBatin kaya rasane sedihNinggal sampean Sebenere kudune kita ndodok karo siraLamun ora sira kegoda harta lan bendaNanging sewise tek sadari sun ngucapaken selamatSebab sun ora sida kawin karo… Read More »