Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 25, 2020

Lirik Lagu Wis Percuma – Devi Susilawati || Lirik Lagu Devi Susilawati WIS PERCUMAVoc. Devi SusilawatiCipt. Dadang Anesa / Didit NJArr. Hery Berbobot Wis percuma…Yen bakale gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan janji kang dingin Apa sampean wis tega…Ning janji karo ning sumpahApa arti kasih sayangYen cintane nggo dolanan Sumpah pirang pirang sumpahMasih angger gawe laraWis lawas kesiksa batinKelingan… Read More »

Lirik Sida Kawinan – Zaina || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 21, 2020

Lirik Sida Kawinan – Zaina || Lirik Lagu Zaina SIDA KAWINANVoc. ZainaCipt. Diyan ShofyanArr. – Apa bener kakang arep ngawin..Kula watir sampeane isin..Sebab sampean masih perjakaRumasa kula uwis randa.. Duh kakang kula banget sayangAja sampe kakang gawe wirangBukti cinta dudu cuma ngrayuNgucap janji ning arep penghulu Reff:Memang cinta bli mandeng statusAsal wong loro atine tulus…Kula rangda sampean perjakaYen… Read More »

Lirik Lagu Doyan Mabok – Ayo Suwaryo || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 20, 2020

Lirik Lagu Doyan Mabok – Ayo Suwaryo || Lirik Lagu Ayo Suwaryo DOYAN MABOKVoc. Ayo SuwaryoCipt. Juned KancilArr. Cangklek Group Kegila gila urip wong doyan maenAnak rabi sampe klalenBalike yen durung bengi…Ninggal anak karo rabi Langka isin wirange nggal dinane mabok baeSampe wis entok entokanLantarane kanggo maen…Anak rabi sampe klalen Reff:Bonggane sapa due laki doyan judiSgala sgala diadoliKanggo… Read More »

Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 18, 2020

Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Yati Larasati NUNDA KAWINVoc. Yati LarasatiCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Kang kula arep terbang dinginMumpung masih durung kawinBeragakaken wong tua dinginYen balik kepengen kawinKaro kakang telung taun maning Kang tulung kakang aja nakalNakal ning wong wadon lianKula mangkat luruh modalYen besok uwis kawinanOra bakal maning mangkat meng luarNing… Read More »

Lirik Lagu Emong Dilelara – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Emong Dilelara – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi EMONG DILELARAVoc. Nunung AlviCipt. Papah IrmaArr. – Aduh kakang emong di lelaraSun bli sudi cintane di bagi bagiBengen susah bli kakeyen lewaBarang kien kaya pengen due istri dua Istri sapa kang gelem nerimaCinta kasih sayange di suda sudaOmbak banyu duh ombak segaraRasa wong di wayu kesiksa… Read More »

Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi WANI NONTONVoc. Nunung AlviCipt. Didi AswadiArr. – Kang laka angin lan uga langka udanTiba tiba maksa ngajak pegatanApa si dume kula wong ora dueApa sampean lagi demen wong lian Kang wani nonton yen kepengene mengkononKula sih rela bokat kudune pisahanWong rumah tangga ora wajibe matiYen langka… Read More »

Lirik Lagu Rabi Cadangan – Dede Risty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Rabi Cadangan – Dede Risty || Lirik Lagu Dede Risty RABI CADANGANVoc. Dede RistyCipt. SopyanArr. Casyadi Cintane cuma hayalanCuma dadi rabi cadanganSepira eman ning kulaBli mungkin megat rabine dika Senajan akehe lintangAngger wulan sing luwih padangSepira sayang ning kulaAngger luwih sayang rabine dika Reff:Lamon tetep tek lakoniWatir malah dadi geniLamon arep tek akhiriWatir sun sing lara… Read More »