Lirik Lagu Satus Rong Puluh Dina – Susy Arzetty

By | Desember 15, 2018

Lirik lagu Susy Arzetty – Satus Rong Puluh Dina Lintang kang damari ombak kang bantali Angin kang ngitiri mendung kang warnai Kula dedonga ning setiap ambekan Moga slamet kakang ning lautan Gandulane ning jangkar kanggo neteg e ati Kakang mangkat berlayar demi anak istri Satus rongpuluh dina kakang ning duwur banyu Muga slamet kakang sing nemu rahayu Reff:… Read More »