Tag Archives: lirik lagu ajo setiadi

Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan – Ajo Setiadi

By | April 5, 2021

Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan || Lirik Lagu Tarling 2021 NASIBE WONG JARAGANVoc. Ajo SetiadiCipt. Ajo SetiadiArr. Gayust Caslam Sayang…. Duh sayang….Sing sabar… Ngadepi cobaan… Kakang memang wong ora dueMangan kepokoh dadak menggaweJare senoke arep setiaTapi kien buktine lelara Ana paribasaneCigurak lamaran tarungCintane kakang rusakAkibat balik tas ngurung Sampe kakange mangkat jaraganOra wedi karo rintangantujuan luru panganMuga oli… Read More »