Tag Archives: lirik lagu jun dilaga

Lirik Lagu Bandara Kertajati – Jun Dilaga 2019

By | Juli 27, 2019

Lirik Lagu Bandara Kertajati – Jun Dilaga BANDARA KERTAJATIVoc. Jun DilagaCipt. Jun DilagaArr. Maz Noer Ning bandara Kertajati… Minangka sing dadi saksi Kakang setia nonggoni Bli bakal sampe ngianati Ning bandara Kertajati dadi saksi Sumpah janji bli bakal saling nyakiti Sabar setia nonggoni senoke ning luar negeri Niat tulus pengen nyenengaken laki Kakang rela senajan ditinggal lunga Ora… Read More »