Tag Archives: lirik lagu nunung alvi

Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Agustus 2, 2020

Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi APA LANANGEVoc. Nunung AlviCipt. Wa KancilArr. Cangklek Group Wong lanang menang dewek baeYen tukar langka ngalaeKadiran dewek sing mekayaNing rabi gawe lara Lamon wong lanang demenanKulane tiruanLamon wong lanang setiaKula lebih setia Reff:Urusan rumah tanggaWong lanang dadi rajaWong wadon nuruti…Lamon wong lanang setiaWong wadon lebih setia… Read More »

Lirik Lagu Emong Dilelara – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Emong Dilelara – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi EMONG DILELARAVoc. Nunung AlviCipt. Papah IrmaArr. – Aduh kakang emong di lelaraSun bli sudi cintane di bagi bagiBengen susah bli kakeyen lewaBarang kien kaya pengen due istri dua Istri sapa kang gelem nerimaCinta kasih sayange di suda sudaOmbak banyu duh ombak segaraRasa wong di wayu kesiksa… Read More »

Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Wani Nonton – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi WANI NONTONVoc. Nunung AlviCipt. Didi AswadiArr. – Kang laka angin lan uga langka udanTiba tiba maksa ngajak pegatanApa si dume kula wong ora dueApa sampean lagi demen wong lian Kang wani nonton yen kepengene mengkononKula sih rela bokat kudune pisahanWong rumah tangga ora wajibe matiYen langka… Read More »

Lirik Lagu Langka Bosene – Nunung Alvi Feat Didi Aswandi | Lirik Tarling 2020

By | Februari 1, 2020

Lirik Lagu Langka Bosene – Nunung Alvi Feat Didi Aswandi | Lirik Tarling 2020 LANGKA BOSENEVoc. Nunung Alvi Ft Didi AswandiCipt. Didi AswandiArr. Aduh kakang sampean sing yakin Kula sayang kula gelem dikawin Rumah tangga ora bakal khianat Sampe mati bli bakal jaluk pegat Nok wong ayu kakang uga pada Pengen pisan cinta bisa laksana Bebarengan tumekang akhir… Read More »

Lirik Lagu Pada Lemese – Nunung Alvi || Lirik Tarling 2020

By | Desember 9, 2019

Lirik Lagu Pada Lemese – Nunung Alvi || Lirik Tarling 2020 PADA LEMESEVoc. Nunung AlviCipt. Adi KamsekArr. Asdi Askar Rasa seneng sun due laki Eman sayang lan sehati Rumah tangga sun bahagia Ora pernah gawe lara Ning dunya mung sampean siji Langka maning sing diganduli Sinatria sing bagus rupa Ibarat dalang raden sandiwara Reff: Rasa bahagia pisan Kula… Read More »

Lirik Lagu Aja Melang – Nunung Alvi

By | November 14, 2019

Lirik Lagu Aja Melang – Nunung Alvi AJA MELANGVoc. Nunung AlviCipt. Papa IrmaArr. – Aja melang aduh..kakang sing tek sayang Duh…aja bimbang Kula bli bakal kegembang Bagen sugih, duda gandang Duh..bli bakal kecangcang Aja gimir aduh..kakang sing tek sayang Aja cengar-cengir Sun bli bakal balik pikir Kulane bli bakal naksir Duh kang aja watir Wayang kulit, wayang kulit… Read More »

Lirik Lagu Setulus Ati – Nunung Alvi

By | Oktober 27, 2019

Lirik Lagu Setulus Ati – Nunung Alvi SETULUS ATIVoc. Nunung AlviCipt. Ipang SupendiArr. Wisnu Ochol Setulus ati cuma ning sampean Sucine sebening banyu belikan Ora nana ning selumae bumi Sing tek sayang cuma sampean siji Kenangan sing indah masih kelingan Lagi waktu sampean ngupai kembang Kasih sayang kula bli bakal ilang Setulus ati sampe ahire zaman Reff: Najan… Read More »