Tag Archives: lirik lagu ochol dhut

Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling 2021

By | Maret 26, 2021

Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut NAGIH UTANGVoc. Ochol DhutCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Dudu wong sugih sun masih kurangNanging batur nyilih sun bli tegelanYen wayahe butuh kadang sok blenakLagi utang ngrayu di tagih nyentak Malah luwih galak… sing di utangi…Padahal cuma… mung nagih janji Reff:Wong nagih utang taruhane nyawaMalah ngajak… Read More »

Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 2, 2020

Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Ochol Dhut MATA KERANJANGVoc. Ochol Dhut Ft Desy ParaswatyCipt. Ali GanggaArr. Azana Wilahyu Wong ayu sapa araneYen mesem pantes rupaneNandur tomat cukule jaeKakang pengen weruh arane Dasar Lanang mata keranjangRayu ngerayu wadon ning dalanDesa bangkir genaeng kracaOra mikir ora ngaca Reff:Nok aja galak galak temenBokatan… Read More »

Lirik Lagu Lagi Dadi Cerita – Ochol Dhut

By | Februari 17, 2020

Lirik Lagu Lagi Dadi Cerita – Ochol Dhut || Lirik Lagu Ochol Dhut LAGI DADI CERITAVoc. Ochol DhutCipt. Riza D’wapinzArr. Trian D’wapinz Suara udan ning tengahe wengi Nutup suara ceritane ati Mikiri nasib sing lagi tek lakoni Durung sue dikawin wis jaluk mari Kien kita lagi dadi cerita Nanggung wirang sun bagen tek trima Waktu jaman semana njaluk… Read More »

Lirik Lagu Demenan Batin – Ochol Dhut feat Ummy Nabilla 2019

By | Juli 15, 2019

Lirik Lagu Demenan Batin – Ochol Dhut feat Ummy Nabilla 2019 Author : Didit Nata Jaya Arrangement : Hery Berbobot Apa bisa barengan Sebab kakang due rabi Kula wis terlanjur sayang Kepengen dadi siji Dudu kakang bli sayang Dudu kakang ora eman Tapi sing dadi masalah Kakang wis due keluarga Dudu kakang bli sayang Reff: Cinta mung bisa… Read More »

Lirik Lagu Nafsu Bli Metu – Ocholl Dhut

By | Juli 13, 2019

Lirik Lagu Nafsu Bli Metu – Ocholl Dhut Voc. Ocholl Dhut Cipt. Ali Gangga Arr. Itho Melodi Kejeme… lirkaya rahwana Tegane… sira nyolong cinta Aduh ampun ati rasa ancur lebur Due demenan diselingkuhi batur Sadis pisan ora due perasaan Kaya pager mangan tanduran Reff: Sungguh ora disangka Sungguh ora dinyana Padahal batur setia Sing wis tek anggep keluarga… Read More »

Lirik Lagu Jadwal Dina – Ochol Dhut

By | Januari 31, 2019

Lirik Lagu Jadwal Dina – Ochol Dhut Kaya putek pisan pengen due pasanganRasa wis kesirian karo batur baturan Ning malam percintaan batur gawa gandenganSun rasa isin unggal dina kesepian Reff :Ning dina senen kakang kaya wis pengenNing dina slasa kakang slalu gelisaNing dina rebo kakAng pengen oli jodoNing dia kemis kakang olih sing manis Ning dina juma kakang… Read More »

Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut

By | Januari 5, 2019

Lirik Lagu Terang Terangan – Ochol Dhut Disayang ora… dilelara iya Sun kawin karo sira Dimanja ora… disengiti iya Lawase rumah tangga Yen arep milih dunya Lagi bengen aja gelem karo kita Yen arep milih ganteng Lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo Dudu wong sugih … Sun dudu wong ganteng… Nangapa sira gelem…. Reff: Kita wong… Read More »