Tag Archives: lirik lagu rossa angelina

Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur – Rossa Angelina

By | Agustus 13, 2019

Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur – Rossa Angelina ORA ISIN NING UMURVoc. Rossa AngelinaCipt. Ipang SupendiArr. Cosmos Bolak balik angger kula rabine Dadi lanang aja akeh lewane Bagen akeh wong ayu bagus raine Mangsa kaya kula eman sayange Baka due duit nyewaki rangda Yen bli due duit balik ning kula Wong wadon mung kanggo cocok cocok bae… Read More »

Lirik Lagu Demen Tek Simpen – Rossa Angelina 2019

By | Juli 20, 2019

Lirik Lagu Demen Tek Simpen – Rossa Angelina 2019 DEMEN TEK SIMPEN Voc. Rossa Angelina Cipt. Emek aryanto Cuma bayangan bisane nyawang Nyawang sampean bahagia karo wong lian Sing tek demeni wis due rabi Kula mung bisa sayang sing kadoan Mendem kangen demen tek simpen ning ati Kula sadar bli mungkin bisa ndueni Reff: Apalah kula cuma wong… Read More »