Tag Archives: lirik lagu suka wijaya

Lirik Lagu Tuku Gelang – Susy Arzetty ft Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 25, 2021

Lirik Lagu Tuku Gelang – Susy Arzetty ft Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty TUKU GELANGVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Yoyo SuwaryoArr. Keduhung laki sampeanOra bisa luru panganWonge bodo kaya keboPlanga plongo kaya ki jomblo Weru mengkenen akhireKula emong dadi jodoneBati isin SelawaseEh tangga batur mah pada ngeceh Mulane aja lok nanggaYen pengen tentrem rumah… Read More »

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty MATUR KESUWUNVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. D & D Nyuwun agunge ing pangapuntenNyen hubungan dadose meketenSungguh ora nyangka sira pegot rasaEman lan sayange kitaSira pancen tega rela mbuang kitaDemi lanang sing ning kana Mungkin ati kula terlalu sepiLami suwung mboten wonten… Read More »

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

By | Desember 23, 2019

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya LEMU TAPI AYUVoc. Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. Apa dure sun wong blesak Luru jodoh susah Apa dure kurang ganteng Wadon langka sing demen Yen ana wadon gelem Sing aja ngrayu ngrayu Bagen lemu… Sing penting ayu Memang kita gagah tampan Urip ya ora mapan Naksir anake wong sugih Kita bli… Read More »

Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya

By | Juli 3, 2019

Lirik Lagu Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) – Suka Wijaya Bohong Dosa Jujur Nyakiti (Rabi Loro) Vocal : Suka Wijaya Cipt : Suka Wijaya Yen nyawang banyu meneng katone jero Prangsane uwong seneng due rabi loro Padahal stres pikiran nggo luru alesan Mana mene sayang ning istri jaga perasaan Dudu bae sun nyrucus luruh kepuasan Ning rabi… Read More »

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya

By | Juli 2, 2019

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Lamon kakang pengen wedang Rasa asrep kaya kurang gula Sing penting yakin Karo nyawang senyume kula Lamon kakang pengen mangan Sayur asrep kaya kurang pera Sing penting yakin Karo mandeng meseme kula Sing pentinge diyakini Disyukuri dinikmati Masak apa bae Rasa sedep yen bumbune cinta Reff: Apa… Read More »