Tag Archives: lirik lagu susy arzetty

Lirik Lagu Kelangon – Susy Arzetty

By | Desember 24, 2019

Lirik Lagu Kelangon – Susy Arzetty KELANGONVoc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Kebayang ning mata kebayang Kelingan karo sing disayang Nangapa kakang teka Nanduri bibit tresna Setelah cukul demen Sampean ninggalaken Sing awit wulan ndongol sebatuk Sampe katon layung padang esuk Mata bli bisa merem Nahan rindu sing tek pendem Sengsara temen rasane Kula wong lagi kangen Kebayang ning… Read More »

Lirik Lagu Pegatan (Pegot Pareng) – Susy Arzetty 2020 | Lirik Tarling 2020

By | Desember 20, 2019

Lirik Lagu Pegatan (Pegot Pareng) – Susy Arzetty 2020 | Lirik Tarling 2020 PEGATAN (PEGOT PARENG)Voc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Adi Tea L: “Mah, anak tek gawa ya mah” W: “Maaf kang ora bisa ora bisa, karena langka dikite jago gawa pitik kuh” Rusake hasrat landepe ilat Ilang asihe ilang sayange Rusak ati bakar pikiran Lambe keprucut tekang… Read More »

Lirik Lagu Sega Wadang – Susy Arzetty 2019

By | November 23, 2019

Lirik Lagu Sega Wadang – Susy Arzetty 2019 SEGA WADANGVoc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Adi Tea Manuk ucung saking kandange Laki metu beda pikire Wong lanang pinter akale Ijin metu beda karepe Rante wesi kenceng nyindete Bisa ucul kenang bobade Tatas langka balung eri Bli bisa ngargai rabi Reff: Lir ibarat sega wadang ning salang Uwis anyeb sampean… Read More »

Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang – Susy Arzetty 2019

By | Agustus 5, 2019

Lirik Lagu Wong Lanang Sunate Larang – Susy Arzetty 2019 WONG LANANG SUNATE LARANGVoc. Susy ArzettyCipt. : Suka Wijaya Arr. : Adi Tea Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean Kakang wong ganteng aja lumayanan Sampean wong lanang sunate larang Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal Kaen sing dudu… Read More »

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya

By | Juli 2, 2019

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya Lamon kakang pengen wedang Rasa asrep kaya kurang gula Sing penting yakin Karo nyawang senyume kula Lamon kakang pengen mangan Sayur asrep kaya kurang pera Sing penting yakin Karo mandeng meseme kula Sing pentinge diyakini Disyukuri dinikmati Masak apa bae Rasa sedep yen bumbune cinta Reff: Apa… Read More »

Lirik Lagu Tibra Layu – Susy Arzetty

By | Juni 27, 2019

Lirik Lagu Tibra Layu – Susy Arzetty Tibra layu sun ngenteni si kakang Cepot maghrib wis nunggoni ning lawang Kadang kadang rasa kangen Kadang kadang rasa sengit Kadang rindune selangit Sampe jago kukuluruk ping telu Mata ngantuk angger ora ketemu Apa ora ngrasakaken Siksane wong lagi kangen Tunang tulung sampeaken Reff: Kentong subuh muni Lintang pada ngalih Sun… Read More »

Lirik Lagu Manuk Puter Geni – Susy Arzetty

By | Juni 11, 2019

Lirik Lagu Manuk Puter Geni – Susy Arzetty Najan uya ning jero laut Najan asem ning duwur lumbung Yen takdire wis jodoh Pasti bakal kelakon Ketemu ning duwur peturon Muga kakang sabar ngenteni Kula moal ingkar sing janji Cinta terhalang kontrak Nahan kangen bli kuat Sampean kudu teguh ning ombak Reff: Manuk blirik si puter geni Sampeaken salam… Read More »