Tag Archives: lirik lagu tarling 2019

Lirik Lagu Daster Soek – Asep Kriwil || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 15, 2020

Lirik Lagu Daster Soek – Asep Kriwil || Lirik Lagu Asep Kriwil DASTER SOWEKVoc. ASep KriwilCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Ayu lan wangine… Coba gah nok…. Kanggo lakine… Ayune kanggo wong lian Wangine kanggo wong sejen Wis bubrak bore e wis mambu kringete Sing kebagian lakine… Yen ayu nggo poto propil Potoe laki bloli ngintil Yen bengi lakine… Read More »

Lirik Lagu Wedi Kehilangan – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 15, 2020

Lirik Lagu Wedi Kehilangan – Susy Arzetty || Lirik Lagu Susy Arzetty WEDI KEHILANGANVoc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Agus Mantep Demen ning sampean akeh hal sing tek wedeni Wedi kehilangan wedi sampean bosen Rasa wedi yen bakal ditinggalaken… Sing nyatuaken cinta sing gawe bertahan setia Sing gawe bli bosen cukul rasane sayang Sing gawe bahagia karna nrima.. Reff:… Read More »

Lirik Lagu Manjing Metu – Iin Tarmini

By | Februari 18, 2020

Lirik Lagu Manjing Metu – Iin Tarmini || Lirik Lagu Iin Tarmini MANJING METUVoc. Iin TarminiCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Yen wong wadon prengat prengut Lagi pengen aleman Langka bae waktu kanggo istrine Kula kuh kang pengen asih asihan Sampean bli gelem anteng Pegel nahan lara weteng Manjing metu gawe wong wadon nafsu Kakang ora betah meneng ning… Read More »

Lirik Lagu Ketuwan Lanang – Yola Kamplong

By | Januari 23, 2020

Lirik Lagu Ketuwan Lanang – Yola Kamplong KETUWAN LANANGVoc. Yola KamplongCipt. Amin HermawanArr. Wisnu OV Akeh wong rangda Milih laki bujangan Sing lanang duda Pengen rabi perawan Kawin kepaksa Karo sing luwih tua Soal biasa Sing penting bahagia Seneng kaya tangga… Reff: Ketuwan lanang Ora isin ora wirang Tenimbang gendakan Ora jelas bli karuan Bli kawin resmi Padu… Read More »

Lirik Lagu Di Grayang Laka – Susy Arzetty || Lirik Tarling 2020

By | Januari 20, 2020

Lirik Lagu Di Grayang Laka – Susy Arzetty || Lirik Tarling 2020 DI GRAYANG LAKAVoc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Rader Kangen lan rindu wis tek gantungaken Sayange kula wis tek titipaken Najan bli tegel sun tek tegelaken Tek bungkus rapet ning angen angen Dulur Ari ari sing ning pojok kulon Nggantung ning pendil kanggo lakon Ketokan wudel dipendem… Read More »

Lirik Lagu Nglakoni Wayuan – Yati Komala

By | Januari 16, 2020

Lirik Lagu Nglakoni Wayuan – Yati Komala NGLAKONI WAYUANVoc. Yati KomalaCipt. –Arr. – Kayang kenen urip wayuan Lara ati terus terusan Yen bengi turu dewekan Lamon pas waktu giliran Sering pisan tukaran Lantarane cemburuan Apa karena saking demen Rela korban ning segalane Kula sing luruh pekaya Kanggo nyumponi nyi tua Demen dunyane bae Ora sanggup nglakonane Reff: Lamonan… Read More »

Lirik Lagu Selendang Sampiran – Yati Komala || Lirik Tarling 2020

By | Januari 11, 2020

Lirik Lagu Selendang Sampiran – Yati Komala SELENDANG SAMPIRANVoc. Yati KomalaCipt. Arr. Angen-angen masih tetep dewekan Daripada kien due demenan Makan ati uga lara pikiran Panas perih disakiti wong lanang Ayam klawu ngeloni ning anake Cinta sewu kanggo sampean kabeh Sing tek sayang ora rasa rumasa Tega pisan nyunati tali cinta Reff: Nasib kula kaya slendang ning sampiran… Read More »