Tag Archives: lirik lagu tarling pilihan

Lirik Lagu Adoh Sing Bokong – Emek Aryanto || Lirik Lagu Tarling 2020

By | September 11, 2020

Lirik Lagu Adoh Sing Bokong – Emek Aryanto || Lirik Lagu Emek Aryanto ADOH SING BOKONGVoc. Emek AryantoCipt. Emek AryantoArr. Jeritan TKI ning luar negriMung karo angin nitip rinduneRindu ketahan lawas metaunanDadi anak rantau ning Taiwan Lawas telung taun dudu sedelatBagi sing lagi ngrasakenaKepisah karo wong sing dicintaNinggalaken umah lan keluarga Reff:Urip ning negarane uwongTuru atis karna adoh… Read More »

Lirik Lagu Metu Talake – Wawan Oies || Lirik Lagu Tarling 2020

By | September 1, 2020

Lirik Lagu Metu Talake – Wawan Oies || Lirik Lagu Tarling Wawa Oies METU TALAKEVoc. Wawan OiesCipt. Ali GanggaArr. Ahmad Nasrudin Kaya Ilang Harga Diri Wong LanangNembe Balik Kien Sira Jaluk Pegatan… Larane Ning Ati Kaya Wis Bli KuatRabi Balik Maksa Jaluk Pegat…Langka Sebabe Apasih LantaraneMaksa Laki Kon Metu Talake… Bli Due Perasaan…Nyakiti Terang-TeranganTiwas Sabar Kon Nunggu Jaluk… Read More »

Lirik Lagu Antara Jawa Taiwan – Sultan Trenggono Ft Ria Salma

By | September 1, 2020

Lirik Lagu Antara Jawa Taiwan – Sultan Trenggono Ft Ria Salma ANTARA JAWA TAIWANVoc. Sultan Trenggono Ft Ria SalmaCipt. Sultan TrenggonoArr. OPL Sayang kakange rinduBli tahan pengen ketemuArep kapan bisa barenganKeburu rambut cukul uwan Kakang sabara dinginKontrak kula perpanjang maningKangen lan rindu kula gan padaLagi luru nggo sangu nikah Reff:Kakang cemburu yen hp sibuk panggilanBli bisa turu blenak… Read More »

Lirik Lagu Sebates Batur – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Agustus 31, 2020

Lirik Lagu Sebates Batur – Anik Arnika || Lirik Lagu Tarling Anik Arnika SEBATES BATURVoc. Anik ArnikaCipt. Didit Nata JayaArr. Hery Berbobot Tek ikhlasaken…Senajana kulane demen… Mungkin takdire cintaPilihan ning diri kulaTakdir wis nentuakenLangka sing bisa di salahaken Kakang sing tek sayangiNing kula bli naroh ati rasane sedihKakang sing tek demeniNing kula bli naroh ati rasane sedih Reff:Ngikhlasaken… Read More »

Lirik Lagu Racun Di Bungksu Madu – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Agustus 5, 2020

Lirik Lagu Racun Di Bungksu Madu – Susy Arzetty || Lirik Lagu Susy Arzetty RACUN DIBUNGKUS MADUVoc. Susy ArzettyCipt. Suka WijayaArr. Raden mrd Kenyataan sing paling sedihLarane wong sing di hianatiSampean lunga nunda kenanganKisah sing pait ora kejagan Manise cinta sing cuma sekilasKepengen waras butuh waktu sing lawasSetitik bli nyangka yen bakale ketipuTernyata racun di bungkus madu Terlalu… Read More »

Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Agustus 2, 2020

Lirik Lagu Apa Lanange – Nunung Alvi || Lirik Lagu Nunung Alvi APA LANANGEVoc. Nunung AlviCipt. Wa KancilArr. Cangklek Group Wong lanang menang dewek baeYen tukar langka ngalaeKadiran dewek sing mekayaNing rabi gawe lara Lamon wong lanang demenanKulane tiruanLamon wong lanang setiaKula lebih setia Reff:Urusan rumah tanggaWong lanang dadi rajaWong wadon nuruti…Lamon wong lanang setiaWong wadon lebih setia… Read More »

Lirik Kita Sing Ngalah – Wa Kancil Ft Wa Koslet || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juli 28, 2020

Lirik Kita Sing Ngalah – Wa Kancil Ft Wa Koslet || Lirik Lagu Wa Kancil Wa Koslet KITA SING NGALAHVoc. Wa Kancil Ft Wa KosletCipt.Juned KancilArr. Wa Kancil/Cangklek Group Panas lan udan ora dirasaPanase ati sun lara Paite urip rela sun nyanggaDemi senok rela sun ngalahAsal senok sing bahagia… Reff:Grentese ning ati sun sadar diriDemen bli mungkin nduweniKakange… Read More »