Tag Archives: lirik lagu tarling suka wijaya

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 8, 2020

Lirik Matur Kesuwun – Susy Arzetty feat Suka Wijaya || Lirik Lagu Susy Arzetty MATUR KESUWUNVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. D & D Nyuwun agunge ing pangapuntenNyen hubungan dadose meketenSungguh ora nyangka sira pegot rasaEman lan sayange kitaSira pancen tega rela mbuang kitaDemi lanang sing ning kana Mungkin ati kula terlalu sepiLami suwung mboten wonten… Read More »

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

By | Desember 23, 2019

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya LEMU TAPI AYUVoc. Suka WijayaCipt. Suka WijayaArr. Apa dure sun wong blesak Luru jodoh susah Apa dure kurang ganteng Wadon langka sing demen Yen ana wadon gelem Sing aja ngrayu ngrayu Bagen lemu… Sing penting ayu Memang kita gagah tampan Urip ya ora mapan Naksir anake wong sugih Kita bli… Read More »