Tag Archives: lirik lagu tarling terbaik

Lirik Lagu Bareng-Bareng Nerima – Wa Kancil Ft Ayu Karlina

By | Mei 12, 2021

Lirik Lagu Bareng-Bareng Nerima – Wa Kancil Ft Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling 2021 BARENG BARENG NERIMAVoc. Wa Kancil Ft Ayu KarlinaCipt. Kancil JunedArr. Jawara Studio Duwure gunung kakang tanjakiOmbak segara kakang liwatiSayange kakang cintane kakangBli kanggo dolanan… Senajan wong lanang pirang pirangCintane senok mung cuma kakangSayange senok cintane senokMung cuma kanggo kakang… Reff:Najan mangan karo krupuk… Read More »

Lirik Lagu Mental Anggur – Susy Arzetty

By | April 6, 2021

Lirik Lagu Mental Anggur – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2021 MENTAL ANGGURVoc. Susy ArzettyCipt. Wadi OonArr. Agus Manthep Lir kembang melati…Dau mekar lagi bengiSun ditinggal laki…Resmi rangda lagi wingi Nung nang ning nang ning nung ning nang ning nang ning nungWanine ari tas nginung Rai mah rai melasWanine wani anggasPengen demenanWedi ketangguan Awake lemungur betah ngukur… Read More »

Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan – Ajo Setiadi

By | April 5, 2021

Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan || Lirik Lagu Tarling 2021 NASIBE WONG JARAGANVoc. Ajo SetiadiCipt. Ajo SetiadiArr. Gayust Caslam Sayang…. Duh sayang….Sing sabar… Ngadepi cobaan… Kakang memang wong ora dueMangan kepokoh dadak menggaweJare senoke arep setiaTapi kien buktine lelara Ana paribasaneCigurak lamaran tarungCintane kakang rusakAkibat balik tas ngurung Sampe kakange mangkat jaraganOra wedi karo rintangantujuan luru panganMuga oli… Read More »

Lirik Lagu Cinta Ora Kuasa – Dian Anic

By | Maret 28, 2021

Lirik Lagu Cinta Ora Kuasa – Dian Anic || Lirik Lagu Tarling 2021 CINTA ORA KUASAVoc. Dian AnicCipt. Didit Nata JayaArr. Ning duwure sajadah sun nawuraken doaKanggo wong sing tek sayangi najan tanpa duweniNing setiap sujude tek sebut araneMugia kakang bahagia karo pilihane Cuma lewat doa sun titip cintaKarena sun sadar bli bisa kedaung krama Reff:Kula manusia biasa… Read More »

Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Maret 26, 2021

Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani || Lirik Lagu Tarling Nina Yani KELARANVoc. Nina YaniCipt. Nina YaniArr. Yani Hidayat Duh Gusti…Ampura…Kula salah dosa…Ninggal kluarga… Endi perasaane langka tanggung jawabeBengen wis pernah janji kien kakang ngingkariNgomonge setia arep nonggoni tekaNyatane sun balik kula ditinggal lunga Kien kula wis ngerti kakang sulaya janjiKakang menghianati nyata wis kawin lari.. Reff:Kula mangkat… Read More »

Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling 2021

By | Maret 26, 2021

Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut NAGIH UTANGVoc. Ochol DhutCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Dudu wong sugih sun masih kurangNanging batur nyilih sun bli tegelanYen wayahe butuh kadang sok blenakLagi utang ngrayu di tagih nyentak Malah luwih galak… sing di utangi…Padahal cuma… mung nagih janji Reff:Wong nagih utang taruhane nyawaMalah ngajak… Read More »

Lirik Lagu Tuku Gelang – Susy Arzetty ft Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 25, 2021

Lirik Lagu Tuku Gelang – Susy Arzetty ft Suka Wijaya || Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty TUKU GELANGVoc. Susy Arzetty Ft Suka WijayaCipt. Yoyo SuwaryoArr. Keduhung laki sampeanOra bisa luru panganWonge bodo kaya keboPlanga plongo kaya ki jomblo Weru mengkenen akhireKula emong dadi jodoneBati isin SelawaseEh tangga batur mah pada ngeceh Mulane aja lok nanggaYen pengen tentrem rumah… Read More »