Tag Archives: lirik lagu tarling

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020)

By | Desember 4, 2019

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020) GEMBLENG KAEN AYU KITAVoc. Anik ArnikaCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Due pacar siji kurang Luruh sing kayang ngapa Wadon kanggo bandingan Sing kalah ditinggal miyang Matane ringas bae Bli kena deleng bokong Sasah bae ning wadon Yen deleng sing rada mlesnong Gembleng kaen ayu gah kita… Read More »

Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020)

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Cerita TKI – Anik Arnika (New Album 2020) CERITA TKIVoc. Anik ArnikaCipt. Anik ArnikaArr. Zuky Jembrong Rumah tangga adoh adohan Kudu bisa jaga kepercayaan Kula ning kene kakang ning kana Tulung kakang aja selewa-lewa Dadi TKI ning luar negeri Ora gampang berat kula nglakoni Panas perihe enak blenake Tek lakone sampe entok kontrake Reff Cuma siji… Read More »

Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby SYARAT SIJIVoc. May BarbyCipt. –Arr. – Sampean teka gawa cinta Lunga ninggali lara Jare kula sing dipilih Malah milih balik ning rabi Wani ndemeni bli wani megat Wani ndemeni kula Bli wani megat sing tua Angger kula sing dilelara Reff: Sun gelem dadi siji Nangis syarate siji Yen kakang bener demen… Read More »

Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu

By | November 30, 2019

Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu KANGGO MAMA Voc. Ayu DermayuCipt. Zale RMArr. Ning setiap ambekan mung ana doa Kanggo mama sing ana ning surga Kien mama wis langka wis ora nanggung lara Mugia tenang mama ning kana Segala upaya tek lakoni ning tumpale jagat tek pareki Dunya ora berharga yen mama jerit lara Rela yen sakite… Read More »

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita MILIH SAMPEANVoc. Nok Neng SagitaCipt. Mamin KedungArr. Karpin RJ Lintang… akeh peteng… Wulan… siji padang… Najan akeh… wong lanang… Sing kedeleng… mung kakang… Lamon soke milih kula milihe kakang Sewu lanang ana ngadepan Mung sampean siji sing tek pilih pilihan ati Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean A…bot bae kula… Read More »

Lirik Lagu Siwang (Terasi Bawang) – Dewi Kirana

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Siwang (Terasi Bawang) – Dewi Kirana SIWANG (TERASI BAWANG)Voc. Dewi KiranaCipt. Adi KamsekArr. Rasane bunga seneng lan bahagia Pandengan pertama gawe ganjel ning mata Uwonge gagah uwonge ganteng Ora gawe bosen dipandeng Mandeng meng duwur ana ning awang awang Atine keyuyun inget bae sampean Uwonge garang sedep pisan Ibarat siwang… terasi bawang Reff: Temu ireng tukune… Read More »

Lirik Lagu Gula Watu – Dede Risty

By | November 26, 2019

Lirik Lagu Gula Watu – Dede Risty GULA WATUVoc. Dede RistyCipt. Zale RMArr. Casyadi CN. Ibarate gula watu Ning jero gelaseSenajan sering diwantuBli ilang manise Sun bli bosen mandenge Manis meseme Senajan sering nyawange Bli ilang gantenge Kepengen dadi jodone Reff: Yen jodo milih ning adepan Kula pengen jodone sampean Yen ngimpi sun pengen kenyataan Pengen dadi rabine… Read More »