Tag Archives: lirik lagu yani ridho

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 29, 2020

Lirik Sema – Yani Ridho || Lirik Lagu Tarling Yani Ridho SEMAVoc. Yani RidhoCipt. Adung AbdulganiArr. Adi Tea Duh nepluk bluruk banyu mataNgrigel bumi… sema…Kula kemutan ning sampean awan bengiNgraksa si badanNgraksa sibadan Lawas rong taun ninggalaken wong tuaTekade ati pengen mekayaRasa bli tegel ning wong tua wadonNinggalaken bari ketuwon sema… Duh kang kuasa sun nitip wong tuaWis… Read More »

Lirik Lagu Jaluk Di Kawin – Yani Ridho

By | Desember 26, 2018

Lirik Lagu Jaluk Di Kawin – Yani Ridho Kang… kulane ngrasa isin…. Wis lawas… Hubungan batin… Apa bli kelingan… Janji waktu sing dingin Kang… kulane jaluk dikawin… Lawas pitung ulan demenan klan sampean Awit usum udan sampe kliwat panenan Kang tetgaken yen bener demen kula Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tua kang kula isin… Reff: Lamon… Read More »

Lirik Lagu Pemikat Sukma – Yani Ridho

By | Desember 26, 2018

Lirik Lagu Pemikat Sukma – Yani Ridho Duh kakang sun jaluk ampura… Ning salae prilaku… Ning salae pengucap… Ning dosa sing bli katon ning mata.. Muga kakang… Bisa nerima… Surup ilang cahayane Sepi langka suarane Rasa suwug sepeninggalane Bayangane kekaktonen bae Reff: Paite katresna langka padane Sukma sun kesiksa apa tambane Turu bli lali kegawa ning ngimpi Kelingan… Read More »