Tag Archives: lirik lagu yati larasati

Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 18, 2020

Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Yati Larasati NUNDA KAWINVoc. Yati LarasatiCipt. Zale RMArr. Casyadi CN Kang kula arep terbang dinginMumpung masih durung kawinBeragakaken wong tua dinginYen balik kepengen kawinKaro kakang telung taun maning Kang tulung kakang aja nakalNakal ning wong wadon lianKula mangkat luruh modalYen besok uwis kawinanOra bakal maning mangkat meng luarNing… Read More »

Lirik Lagu Lintang Raina – Yati Larasati Ft Sonjaya Dwiva

By | April 16, 2020

Lirik Lagu Lintang Raina – Yati Larasati Ft Sonjaya Dwifa || Lirik Lagu Yati Larasati LINTANG RAINAVoc. Yati Larasati Ft Sonjaya DwivaCipt. Sonjaya DwivaArr. Rader Rasa bli sabarRong taun mung ngambungi gambarMemang salah kulaBonggan sapa di iangena… Sing sabar sayangPenantian iku ujianBokat bae mengkoKita nemu kanugraan Kulane watirBli kuat nahan godaanKakang percayaSenok pasti setia Reff:Duh aduh lintang kemukusWaraen… Read More »

Lirik Lagu Hasrat Kesumbat – Yati Larasati

By | Mei 10, 2019

Lirik Lagu Hasrat Kesumbat – Yati Larasati Rasane langka sing weruhi Abote kaya dibanduli Njerite bli bisa muni Sing gawe banyu mata mili Sok kadang ning ati cemburu Curiga sing durung tinamtu Sing nuduh jarak lan waktu Mbisiki kula wong lagi rindu Reff: Kaya bli kuat sun nahan kangen Hasrat kesumbat ning angen angen Taline cinta ning perasaan… Read More »